Mitybos programų sudarymas

Stuburo ir sveikatingumo centro “Sveikatos sala” teikiama paslauga – mitybos programų sudarymas – efektyviai padeda pagerinti mūsų klientų savijautą ir fizinę formą. Mityba yra be galo svarbi kiekvienam iš mūsų. Žmogaus organizme nuolatos vyksta tūkstančiai biocheminių reakcijų, kurių metu atsinaujina organizmo ląstelės, skaidomos gautos maisto medžiagos, sintetinami hormonai, fermentai ir pan., vienos medžiagos verčiamos kitomis- vyksta daugybė procesų, nuo kurių priklauso mūsų gera arba bloga savijauta. Šiai procesų visumai yra reikalingos palankios funkcionavimo sąlygos ir terpė. Tai galime užtikrinti tinkamai maitindamiesi, optimaliai judėdami ir, be abejo, nenuodydami savęs žalingais įpročiais. Kam laukti, kol organizmas pats duos mums signalą, jog kažkas negerai? Rūpinkimės savo sveikata, kol dar gerai jaučiamės!

Viršsvoris ar per mažas kūno svoris, padidėjęs kraujospūdis ir/ar cholesterolio, gliukozės kiekis kraujyje, virškinimo sutrikimai ir dar daug negalavimų yra susiję su neracionalia ir netaisyklinga mityba bei netinkamais maitinimosi įpročiais. Norint tai pakeisti, pirmiausiai reikia nustatyti esamos mitybos klaidas ir tuomet imtis būdų joms taisyti.

Prieš sudarant individualizuotą mitybos programą, stuburo ir sveikatingumo centre “Sveikatos sala” atliekama išsami Jūsų raciono analizė, kurios tikslas – mitybos problemų diagnostika. Tyrimo rezultatai leidžia aiškiai suprasti, ko trūksta, ko – per daug, ir tuomet tinkamai parinkti efektyviausius būdus situacijai pataisyti. Mūsų specialistai konsultuoja ir pateikia išsamias rekomendacijas, kuriomis remdamasis Jūs galite savarankiškai keisti savo mitybą. Taip pat galime sudaryti asmeniškai Jums skirtą 4-5 sav. mitybos programą, kurioje nurodomi konkretūs maisto produktai, jų kiekis bei paruošimo būdai. Tereikia Jūsų noro ir šiek tiek pastangų, kad būtų pasiekti džiuginantys rezultatai!

Susisiekite su mumis!

Komentavimo galimybė uždaryta.
Susisiekite su mumis!