Gydytojo konsultacijos endobiogenikos metodu? Kam skirta ši paslauga?

Mintis plėsti paslaugų spektrą gimė natūraliai, kartu su naujojo filialo Kaune atidarymu. Nauja paslauga nebuvo atsitiktinė, endobiogeninė metodika savo individualizuotu požiūriu į žmogaus kūną, visų pirma, labai artima „Sveikatos salos” koncepcijai. Antra, būtent ji leidžia be kineziterapeutinių metodų pasiūlyti kur kas gilesnį ir paltesnį sveikatos vertinimą bei efektyvenį problemų sprendimo būdą.

„Sveikatos salos” kineziterapeutai, kliaudamiesi individualiu požiūriu į žmogų ir jo problemų sprendimų paieškas visada stengiasi apimti tiek, kiek leidžia kineziterapiniai metodai, o tai reiškia, kad visas mūsų dėmesys nukreipiamas raumenynui, laikysenai, sąnariams. Tenka pripažinti, kad kartais tam tikrų tikslų negalime pasiekti vien tik atstatydami raumenyno balansą fizinių pratimų ir elektrostimuliacijos pagalba. Tokiais atvejais labai svarbu rasti tuos negalavimus išprovokavusias priežastis, o gydytojas, dirbantis endobiogenikos metodu, būtent ir gali įvertinti bendrą žmogaus sveikatą, įvairių sistemų veiklą, hormonų pusiausvyrą – viską, kas svarbu bendrai gerai savijautai. Individualizuotos medicnos kryptį – endobiogeniką – jau ne vienerius metus taiko ir plėtoja visas būrys Lietuvos medikų, jų tarpe ir fizinės medicinos bei reabilitacijos gydytojas Tomas Morkevičius. Endobiogenikos metodus jis sėkmingai taiko savo medicininėje praktikoje ir nuo šiol konsultuoja „Sveikatos saloje” Kaune.

Visi „Sveikatos salos” klientai yra labai žingeidūs ir orientuoti į geros sveikatos išlaikymą. Ne vienas jų jau įvertino organizmo disbalanso tyrimą, padedantį sudaryti bendrą sveikatos paveikslą ir identifikuoti problemų priežastis. Svarbu ir tai, kad gydytojas, įvertinęs kraujo rodmenis pagal endobiogeninį metodą, gali nustatyti ne tik esamas sveikatos problemas, bet ir galimas rizikas, kurios gali įvykti po keleto metų, jei žmogus nieko nekeis savo gyvenime. Kaip atsinaujina kaulinis audinys, kokios būklės yra kraujagyslės, ar yra rizika ateityje susirgti osteoporoze, Alzhaimerio liga, kaip subalansuoti organizmą sergant autoimuninėmis ligomis, ką daryti, jei jaučiatės blogai, bet standartiniai tyrimai nerodo blogos savijautos kaltininko – tai tik dalis klausimų, į kuriuos atsakymą rasti, tikimės, ir padės Tomo konsultacijos.

Komentavimo galimybė uždaryta.
Susisiekite su mumis!