Naujiena! Tvaraus savęs tausojimo programa „Basic“!

Jau po kelių mėnesių pajutę pagerėjimą žmonės ne retai pamiršta rutiną, kuri padėjo atsikratyti skausmo ir grįžta prie ankstesnio gyvenio būdo. Sveikos nugaros agentai pristato naują tvaraus savęs tausojimo programą Basic, kuri skatina nesustoti ir toliau nuosekliai rūpintis savo stuburo sveikata.

Ši programa leis užtvirtinti pasiektus rezultatus ir užtikrinti ilgalaikį progresą Jums patogiu būdu ir pasirinktoje erdvėje. Individualiai parinkta kineziterapijos ir geros savijautos programa, priskirta kiekvienai dienai, kaip sveikos nugaros ritualai, skatins Jus judėti ir džiaugtis pasiektais rezultatais. O Jūsų asmeninis kineziterapeutas lengvai stebės progresą ir padės Jums bet kuriuo metu.

Programa universali, todėl puikiai tiks sportuojantiems „Sveikatos saloje“ ar už jos ribų!

„Ilgametė patirtis parodė – geriausias vaistas nuo nugaros skausmo – ilgalaikis įsipareigojimas nuolat rūpintis nugaros sveikata. Mums svarbu ne tik padėti Jums išsivaduoti iš skausmo, bet ir išmokyti Jus visą likusį gyvenimą gyventi be jo. Gyventi aktyvų ir pilnavertį gyvenimą mėgaujantis kiekviena diena. Šios idėjos vedini atnaujinome mobilią programėlę „Care+“ ir sukūrėme programą Basic.“ Ieva Adomėnienė | Direktorė ir kineziterapeutė.

Turite klausimų, ar reikalinga pagalba? Mūsų komanda pasiruošusi Jums padėti kiekvieną dieną. Susisiekime:

Tel. 8 52 599 222 arba el. paštu info@sveikatossala.lt

Komentavimo galimybė uždaryta.
Susisiekite su mumis!