Sveikos nugaros agentai 2020: geriausia dovana – laikas sau ir savo sveikatos puoselėjimui

Metų sandūra – puikus metas ne tik apžvelgti nuveiktus darbus, bet ir stabtelti bei paklausti savęs – o ką gero šiais metais nuveikiau savo sveikatos labui? Pagirkite save net už menkiausią pokytį ir imkitės įgyvendinti ką nors naujo. Sveiki įpročiai – geriausia investicija į ateitį, tad raskite laiko jiems ir sau. To jums linki visa „Sveikatos salos” komanda kartu ir asmeniška.

Sveikos nugaros agntai 2020 Jums linki:

Ieva Adomėnienė | Vadovė – Kineziterapeutė

Gera savijauta ir sveikata – nėra duotybė. Šie svarbūs kokybiško gyvenimo ingredientai – kiekvieno jūsų rankose. Gera savijauta – kasdienių mažų pastangų rezultatas, mažyčių smulkmenų visuma. Kiekvienas mažas žingsnelis ir net pats mažiausias pokytis priartina jus prie svarbiausio tikslo. O mano, kaip sveikos nugaros agentės 2020, tikslas – padėti kiekvienam iš jūsų atrasti būtent jums reikšmingiausias smulkmenas ir padėti toms smulkmenoms virsti reikšmingu rezutatu – puikia savijauta.

Pradėkime nuo mažiausiai pastangų reikalaujančio žingsnio – žingsniavimo. Pažadėkime sau mažiau laiko leisti ant sofos, prie vaišėmis nukrauto stalo, padovanokime sau daugiau laiko žingsniuoti geresnės sveikatos link. Mano pažadas sau – rytą pradėti nuo 3000 žingsnių ir tik tada nerti į darbus. Prisijunkite!

 

Rūta Jankauskaitė | Kineziterapeutė

Nepamirškite – niekada nevėlu pradėti keisti savo kasdienius įpročius, o juk būtent nuo jų priklauso mūsų fizinė gerovė. Tik nepradėkite nuo maksimalių tikslų, geriau į juos žingsniuokite pamažu, įsiklausydami į savo kūno siunčiamus signalus. Pasimėgaukite šventinio laikotarpio dovanojamu laisvu laiku – juk niekur nereikia skubėti, tad atsikelkite ir patirkite kitokį rytą. Niekas taip gerai nenuteikia dienai, kaip ankstyvas pasivaikščiojimas. Pabandykite, gal tai taps ateinančių metų įpročiu.

 

 

 

 

Dominyka Pumputytė | Kineziterapeutė

Nebijokite keistis ir keisti. Žinau, kad baisu, kad kartais tingisi, kad nėra laiko… Tad pradėkite nuo smulkmenų: vietoje saldainio suvalgykite obuolį, vieną rytą nedėkite į kavą cukraus, išlipkite viena stotele anksčiau ir paėjėkite… O gal prisijungsite prie mano iššūkio kasdien atlikti atpalaiduojančias padėtis? Tai taip pat mažas, bet veiksmingas žingsnis sveikesnės nugaros link.

 

 

 

 

Dovilė Juškienė | Kineziterapeutė

Pažadėkite sau, kad ateinančiais metais daugiau laiko skirsite sau. Aš to sau taip pat linkiu, kaip ir mankštos ne tada, kai randu laiko, bet kasdien. Noriu, kad mankšta taptų rutina, nes noriu ilgai ilgai būti sveika ir darbinga. Paklauskite ir jūs savęs – kaip norite jaustis po 10, 20, 30 metų? Žinoma, kad kuo geriausiai! Tad pradėkime dabar, pavyzdžui, suplanuokime šventėms meniu iš sveikesnių produktų ir taip parodykime sveikesnio pasirinkimo pavyzdį savo artimiesiems.

 

 

Modesta Kudzmanaitė | Kineziterapeutė

Linkiu išlaikyti pusiausvyrą – tarp poilsio ir sporto, tarp darbo ir laiko sau. Taip pat, kaip sveikos nugaros agentė 2020, kviečiu kitais metais kuo dažniau prisiminti žodį – profilaktika ir ne tik prisiminti, bet tuo ir užsiimti. Tai vaistas nuo visų ligų.

 

 

 

 

 

 

Ernesta Ašmenskaitė | Kineziterapeutė

Linkiu ateinančius metus pasitikti su dar didesniu noru sveikai bei tikslingai judėti, atrasti daugiau širdžiai artimų veiklų ir skubančio pasaulio akivaizdoje nepražiopsoti kiekvienos, o ypač šventinės, akimirkos žavesio.

 

 

 

Gintarė Mikulič | Administratorė

Linkiu sąmoningumo kasdienėje rutinoje, o ypatingai šventiniu laikotarpiu, kai tiek pagundų laikinai pamiršti sveikesnius pažadus sau. Prisiminkite, kaip stengėtės prisijaukinti sveikesnius įpročius, tad nenubraukite tų pastangų. Per šventes nepamirškite artimųjų, bet būkite dėmesingi ir sau. To žadu mokytis ir aš, o kitais metais noriu atrasti laiko sportui, tikiuosi prie manęs prisijungsite ir jūs.

 

 

 

 

 

Augustina Ramonienė | Komercijos vadovė

Visi linkime vieni kitiems sveikatos, bet, deja, negalime jos įteikti… Aš, kaip sveikos nugaros agentė 2020, galiu tik pasiūlyti – jūs pasiryžkite, o mes kaip galėdami padėsime jums eiti sveikesnio gyvenimo link. Tad visiems linkiu eiti visomis prasmėmis: eiti per gyvenimą sveikiems, eiti į darbus kupiniems energijos, eiti sportuoti ir savo kūnui skirti bent dvi valandas per savaitę ir nueiti bent po 8000 žingsnių per dieną.

Komentavimo galimybė uždaryta.
Susisiekite su mumis!